FOTO | Limači uspješni na 5. po redu Potkosa kupu

1460

U organizaciji škole nogometa NK Dubrave – Inter Campus u Potkosi održan je peti po redu Potkosa Cup 2018, u kategoriji za dječake i djevojčice 2009. godište i mlađi.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa iz cijele regije: NK Dubrave – Inter Campus, ŠN Limači Čapljina, HŠK Posušje, UŠS Unisport Stolac, FK LeostarsTrebinje, ŠN AS Međugorje, ŠN Limači Čapljina 2 i NK Bigeste Ljubuški.

U utakmici za treće mjesto sastale su se ekipe FK Leostars Trebinje i HŠK Posušje. U ovom susretu uspješniji su bili dječaci iz ekipe HŠK Posušje te pobjedom od 3:0 zasluženo osvojili brončanu medalju.

U finalnoj utakmici snage su odmjerili ŠN Limači Čapljina 1 i UŠS Unisport Stolac, ekipa iz Stoca je bila uspješnija sa konačnim rezultatom 6:1 te tako suvereno osvojila ovogodišnje izdanje turnira sa svim pobjedama.

Najbolji strijelac turnira sa 8 pogodaka je Domagoj Matić iz UŠS Unisport Stolac, najbolji vratar je Ante Jurković iz ŠN Limači Čapljina 1, a titulu najboljeg igrača ponio je Božan Marić iz UŠS Unisport Stolac.