Napokon! Čapljina dobiva Centar za njemački jezik

4656

Pitate se kako naučiti njemački jezik? Lako. U Vokabuli svi mogu lako i jednostavno naučiti njemački za samo 3KM/sat.

Sve što Vam treba u životu je ljubav. I njemački. Njemački treba svima. Pogotovo u današnja vremena.

Ako ste pomislili da je ovo još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika, u krivu ste!

Počeo je prvi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata

I to širom. Vokabula je prvi specijalizirani centar za njemački jezik u Čapljini u kojem najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora:
– polaznici Vokabule
– ljubav prema njemačkom jeziku i
– moderna i kvalitetna predavanja

Vokabula, rođena u Mostaru i stara tek dvije i pol godine, je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dokazala zašto baš ovdje trebate učiti njemački jezik.

Jeste li ikad učili strani jezik u učionici 21. stoljeća? Jeste li u školi navikli na ugodnu radnu atmosferu u kojoj se nova saznanja stječu druženjem, kroz igru i zabavu i opuštenu interakciju (a bez ocjena?!)? A uz sve to dobijete istinski predane predavače koji nastoje na što bezbolniji 🙂 način prenijeti znanje o njemačkom jeziku? I niste baš?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno! Uz čak 6 moderno opremljenih učionica 21. stoljeća u Mostaru i budućom super učionicom 21. stoljeća u Čapljini, uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom, kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene. Dakle… koji je Vaš izgovor?

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjerite na Facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj web stranici. Upisi traju do 01. listopada, a prijaviti se možete ovdje. Prijava je kratka i bezbolna i neće oduzeti više od dvije minute Vašeg vremena.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

Dođite i uvjerite se!

Ako želite provjeriti sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Vaša Vokabula organizira Dane otvorenih vrata i za Vas smo otvoreni od srijede do subote (26.09. – 29.09.) od 15 do 18 sati. Svatko zainteresiran srdačno je pozvan doći u najsuvremenije učionice u Čapljini i uvjeriti se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

Nikoga nećemo pustiti da ode kući praznih ruka i na Vama je samo da odaberete želite li crvenu ili plavu pernicu na dar.

Uglavnom, Čapljina će uskoro dobiti novo mjesto na kojeg možete računati da Vas neće iznevjeriti. Zapamtite, mi volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Kontakt informacije:

CENTAR ČAPLJINA

Ulica Gojka Šuška L2
(pored Prodajnog Centra As)
T: 0800 800 03 (besplatni info broj)

vokabula.com
Facebook
capljina@vokabula.com

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom!

Vidimo se u Vokabuli!