Čapljinski HDZ BiH: Komšić nije poželjan u našem gradu

6923

”Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime OO HDZ BiH Čapljina kao i u ime stranaka okupljenih u našoj kolailciji za opće izbore 2018.g. Ujedno Vam i zahvaljujem na plebiscitarnoj podršci koju ste nam dali na netom završenim izborima.

Povjerenje koje ste nam dali je naša obaveza da se ustrajno kroz zajednišvo borimo za naš ostanak i opstanak”, stoji na početku dopisa Općinske organizacije HDZ BiH Čapljina.

”Zajedništvo koje je hrvatski narod pokazao na ovim izborima daje nam za pravo da budemo uvjereni da ćemo na ovoj našoj zemlji i opstati i ostati gradeći kvalitetne uvjete za nas ali i sve druge s kojima živimo”, dodaje se dalje.

”Istovremeno smo i žalosni što je još jednom izabran za hrvatskog člana predsjedništva kandidat koji nema nikakvu potporu Hrvata u BiH. Kao takav nije dobrodošao u naš grad! Ovakvim izborom jedan dio Bošnjaka je pokušao napraviti štetu Hrvatima i Bosni i Hercegovini. Hrvatima štetu nisu nanijeli, ali BiH jesu! Imali smo kao narod i ranije velikih izazova ali smo ih vođeni HDZ-om BiH znali i uspjeli svladati, tako će biti i sada!

I dalje ćemo biti ponosni čuvari naše kulture, jezika i vjere gradeći put Bosni i Hercegovini ka EU. Želim Vam svako dobro u životu”, stoji u pismu koje potpisuje predsjednik OO HDZ BiH Čapljina dr. Smiljan Vidić.