FOTO | Pismo čitateljice: Poljička ulica i Split plaču za Marijom

5725

Na e-mail adresu redakcije Čapljinskog portala zaprimili smo pismo Splićanke koja je sa Čapljinkama i Čapljincima htjela podijeliti bol zbog pogibije naše sugrađanke Marije Ćorić.

Pismo Splićanke, koja je htjela ostati anonimna, sa fotografijama u nastavku prenosimo u cijelosti, bez uredničkih intervencija.

”Poštovano uredništvo Čapljinskog portala, nije mi do publiciteta, do publike. Javna sam osoba. Nažalost, te noći kada je vaša sumještanka Marija poginula moj balkon nalazio se iznad mjesta pogibije mlade djevojke.

Teško mi je poći na balkon i pogledati cestu smrti, a još teže nosim sliku u oku kobnog trenutka kada se tragedija desila.

Ne poznam njene roditelje, ali suosjecam njihovu bol, majka sam troje djece. Želim da putem Vašeg cijenjenog portala prenesete tugu mog kvarta, Poljičke ulice…

Gledam svaku noć kako mještani nose svijeće u rukama i pale ih na mjestu gdje je Marija zauvijek zaspala. Osobno svaku noć siđem, upalim svijeću i pomolim se.

Vama šaljem ovo pismo i fotografije napravljene sa mog balkona jer želim da znate kako tuga ljude zbliži. Svjesna sam da se bol ne dijeli na pola, ali evo mi ovu bol dijelimo sa svima vama…

Ne ponovilo se vise nikada, nigdje”.