Rodin: Očekujemo da ćemo jesen ipak uspješno privesti kraju

778

Čapljina je ove jeseni u Prvoj ligi FBiH dosta oscilirala u formi, ali posljednje dvije pobjede (Metalleghe 2:1, Novi Travnik 1:0) i povoljan raspored u posljednja dva kola, nose nadu da bi prvu natjecateljsku polusezonu ipak mogli završiti u okvirima očekivanog.

Pobjedu u duelu s Novim Travnikom u gostima je donio gol Ahmeda Hasinovića iz 5. minute, a svakako je jednako značila i obrana Ivana Trifkovića penala u 38. minuti kojeg je izveo Sabahudin Petak.

– Bila je jako teška utakmica iako je Novi Travnik posljednja ekipa na tablici. Mislim da dosta utakmica nisu imali sreće i da možda nije realno to da imaju samo 4 boda. Nama je dosta značila ta utakmica jer smo imali priliku vratiti se i povezati par pozitivnih rezultata jer imamo dobar raspored koji želimo iskoristiti, priča kapetan Čapljinaca Nikola Rodin.

– Imali su penal koji je srećom naš golman obranio, sačuvao je našu prednost. Možda smo trebali više voditi do tog penala da smo iskoristili neke naše šanse. U drugom dijelu smo se instinktivno povukli, ali smo izdržali po jako teškom terenu i uvjetima za igru.

Čapljinci su prethodno bili pet utakmica bez pobjede i ovo je svakako donijelo drukčije rapsoloženje u sastav.

– Bili smo upali u krizu, a i ovoga puta smo bili bez ozlijeđenog Pere Pervana i s par viroznih igrača. Stalno imamo te neke probleme, međutim ispalo je dobro. Nadamo se da ćemo dobro privesti ovo kraju i označiti jesen uspješnom, kaže Rodin.

U sljedećem kolu su domaćini Bratstvu, a jesen će zaključiti u Visokom protiv trenutačno pretposljednje Bosne.

– Nadamo se osvajanju minimalno 4 boda, ali probat ćemo i 6 ako se ukaže prilika. Bratstvo je ekipa slična nama, ali mislim da bi nam domaći teren trebao tu donijeti prevagu, zaključio je Nikola Rodin.