Kupite domaću i prirodnu matičnu mliječ iz Čapljine!

7806

Matična mliječ je vrh pčelinjih proizvoda. Njezina ljekovitost dotiče se svih bolesti, mnogi je nutricionisti smatraju najsavršenijom namirnicom na svijetu.

Ona liječi, hrani i revitalizira tijelo, a poznata od davnina – dragocjena i rijetka, čuvala se kao tajna ljepote plemkinja.

Kinezi i Rusi već odavno istražuju djelovanje matične mliječi i do sad su otkrili mnogo čudesnih svojstava ovog prirodnog lijeka.

Sve detalje, kao i narudžbe, matične mliječi iz Čapljine, zajamčeno prirodne i domaće, možete izvršiti pozivom na broj mobitela 063/832-827.

Matična mliječ je bogat izvor minerala, vitamina, proteina i enzima.

Sadrži vitamine A, B, C, D i E, s posebno visokom koncentracijom vitamina B5 (pantotenske kiseline) i vitamina B6.

Ukupna količina vitamina u jednom gramu matične mliječi je 336 do 351 miligrama.

U pedijatriji su zabilježeni mnogi pozitivni rezultati liječenja matičnom mliječi kod hipotrofije, bolesti pluća i centralnog živčanog sustava te u liječenju novorođenčadi s unutarnjom moždanom traumom. Matična mliječ odlična je za liječenje poremećaja prehrane kod male djece.

Matična mliječ kao prirodni anabolik pomaže kod slabosti zbog bolesti ili starosti. Ona daje iznenađujuće i trajne efekte izlječenja različitih bolesti koje su posljedica sklerotičnih i klimakteričnih procesa.

Ustanovljeno je da sportaši koji uzastopno dva tjedna uzimaju matičnu mliječ povećavaju izdržljivost. Ona je izvrsna u prehrani sportaša zbog proteina koje sadrži.

Potiče organizam na brži oporavak od ozljeda poput lomova i rana.

Pomaže i u liječenju kardiovaskularnih bolesti. Na tom području su napravljena istraživanja u SAD-u i Rusiji te su zabilježeni mnogi pozitivni rezultati.

Matična mliječ pomaže kod stenokardije, ateroskleroze, povišenih triglicerida, visokog kolesterola i problema s tlakom.

Matična mliječ se često koristi u liječenju neplodnosti kod žena i muškarca. Međutim potrebno je i vremena i novaca da bi se terapija kvalitetno napravila. Matična mliječ također ublažava posljedice uzimanja kontracepcijskih pilula.

Matična mliječ regulira menstruaciju, promjene u menopauzi i klimakteriju. Povoljno utječe na rad spolnih žlijezda i čuva zdravlje maternice.

Neka istraživanja su pokazala da matična mliječ i drugi pčelinji proizvodi zaustavljaju rast tumora. Djeluje i protiv dobroćudnih cisti i smanjuje tegobe kemoterapije.

Matična mliječ ublažava stres, spolnu nemoć i nesanicu. Ima svojstva prirodnog antibiotika – djeluje protiv bakterija i gljivica.

Svojim diuretskim djelovanjem uspostavlja normalan rad crijeva.

Odlično je sredstvo za jačanje imuniteta. Posebno je dobro uzimati matičnu mliječ u svrhu prevencije u sezoni gripe i prehlade.

Matična mliječ općenito čuva zdravlje kosti i stimulira živčani sustav.

Matična mliječ se danas može pronaći u mnogim kozmetičkim proizvodima. To je opravdano jer je ona bogata kolagenom i Koenzimom Q10, sadrži i kompleks B vitamina koji povoljno utječu na zdravlje kose, noktiju i kože. Liječi i kožne probleme poput akni i psorijaze.

Studenti u doba ispita često posežu za pripravcima od matične mliječi jer je odlična za pamćenje, izdržljivost, koncentraciju i budnost.

Ona je odličan saveznik kod problema s težinom jer uspostavlja ravnotežu metabolizma.

Matična mliječ se koristi u liječenju:

– artritisa i reume
– visokog kolesterola
– kroničnog umora
– impotencije i neplodnosti
– oslabljenog imuniteta
– stresa, depresije i tjeskobe
– visokog tlaka
– kožnih problema
– dijabetesa
– kroničnih infekcija
– pretilosti

Matičnu mliječ možete pronaći u obliku tableta, tekućine ili praha.

Možete ju kupiti i u svježem obliku kod pčelara u Čapljini, koji brižno pripremaju matičnu mliječ, pazeći na sve detalje, proizvodeći tako domaću i prirodnu matičnu mliječ, koja, kako ste mogli pročitati u članku, ima nevjerojatan efekt liječenja.

Sve detalje, kao i narudžbe, možete izvršiti pozivom na broj mobitela 063/832-827.