Blagdanski popusti u ljekarnama Radovanović

1711

Ljekarne ”Radovanović, sa sjedištem u Čapljini (Ulica braće Radića b.b.), već dugi niz godina djeluju na tržištu, a u svojoj ponudi imaju veliki broj artikala.

Glavni zadatak ove ljekarne je pružanje usluga prodaje lijekova, davanje korisnih informacija pacijentima, praćenje trendova u farmaceutskoj industriji i društveno odgovorno poslovanje.

Znamo kako su zdravlje, kvalitetan životni vijek i maksimalno uživanje u svakom danu bezvremenski prioriteti pa tako u ljekarnama ”Radovanović” mogu se pronaći brojni proizvodi poput: preparata za imunitet, prirodnih sokova, kozmetičkih brendova (Vichy, Avene, Aderma, Mustella, Bioderma) te preparati sa matičnom mliječi.

Ljekarne Radovanović imaju svoje dvije poslovnice – jedna je u Čapljini, a druga na Domanovićima. Uz to, imaju i tendenciju proširenja svojih poslovnica i zauzimanje što većeg udjela u tržištu.

Također, u Ljekarnama Radovanović može se pronaći veliki izbor pokućnih papuča za djecu i odrasle, medicinske i razne klompe te futti papuče.

Osim svih navedenih proizvoda, u obje poslovnice pacijente uvijek s osmijehom dočekuje ljubazno i stručno osoblje na čelu s magistrima farmacije.

 

View this post on Instagram

 

Stigle su nam vakcine protiv gripe. Moguće rezervacije u inbox. U ljekarnama Radovanović. 🙂

A post shared by Ljekarne Radovanovic Capljina (@ljekarne_radovanovic_capljina) on

No to nije sve! Vizija ove ljekarne jeste daljnje širenje na tržištu, zauzimanje što većeg tržišnog udjela te proizvodnja pojedinih vlastitih preparata.

Posebna iznenađenja kupce ovih ljekarni očekuju kroz cijeli mjesec prosinac! Naime, u Ljekarnama Radovanović čekaju Vas popusti, kao i promocije proizvoda, a o čemu se radi vidjet ćete prilikom posjete!

Na facebook stranici ”Ljekarne Radovanović” možete pronaći više informacija o aktualnim popustima, poklonima i iznenđenjima u prosincu, a ove ljekarne možete pratiti i na Instagramu.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/805-605 (Čapljina) i 036/822-404 (Domanovići).