FOTO | Mališani u Čapljini uživali u priredbama povodom Svetog Nikole

2601

Članovi dramske sekcije Srednje škole Čapljina proteklih mjesec dana iscrpno su pripremali predstavu povodom svetog Nikole koju su izveli pred mnoštvom mališana.

Prva predstava izvedena je u igraonici Simba koja se nalazi u središtu Čapljine, a najmlađi posjetitelji do kraja predstave nasmijao su se veselili i podržali članove sekcije velikim pljeskom.

Posao za svetog Nikolu kao i za članove dramske i recitatorske sekcije tu nije bio gotov. U jutarnjim satima mališani iz Dječjeg vrtića dočekali su svetog Nikolu na samim vratima i obradovali se njegovoj posjeti.

Postavili su mu tisuću pitanja, pokazali svoje crteže i pisma i za to bili nagrađeni.

Nakon dramske predstave i recitacija, sveti Nikola je svima podijelio bogate poklone i slatkiše i otišao obaviti još posla.

Tako su u predstavi dramske sekcije, u recitacijama o svetom Nikoli i samim poklonima svetog Nikole uživali mališani u Domu sindikata u Čapljini te mališani u dječjem vrtiću u Višićima.

Svetog Nikolu, dramsku i recitatorsku sekciju Srednje škole Čapljina u svim predstavama pratio je i zbor Srednje škole Čapljina.

Vrijedi pohvaliti mladi naraštaj Srednje škole Čapljina koji je srdačno prihvatio svoje uloge kako bi usrećili najmlađe sugrađane.