FOTO | Pregršt iznenađenja i nagrada povodom rođendana Konobe Hercegovac

853

U samo godinu dana Konoba ”Hercegovac” postala je nezaobilazno mjesto svakog Čapljinca, kao i turista, koji sebe želi počastiti ukusnim zalogajem i kapljicom.

Na izvrsnoj lokaciji, uz obnovljenu šetnicu iz rijeku Neretvu, Konoba ”Hercegovac” sa svojim ambijentom postala je sinonim za dobru hranu u Čapljini.

Najbolje delicije izlaze iz kuhinje upravo ovog ugostiteljskog objekta, a ljubazno osoblje učinit će Vaš boravak još ugodnijim.

Konoba Hercegovac ovih dana slavi svoj prvi rođendan, pa će upravo zbog toga cijeli tjedan biti u slavljeničkom raspoloženju.

”Prvi rođendan proslavit cemo u stilu i pozivamo sve naše stalne goste, a naravno i nove, da nam se pridruže na rođendanskom slavlju u četvrtak, 13. prosinca. Pripremamo za Vas pregršt iznenađenja – od gratis pića dobrodošlice, preko nagradne igre i ostalih iznenađenja koja ćemo objavljivati kroz tjedan”, ističu domaćini.

Slavit će se, kažu, cijeli dan.

”Večer će biti u posebno ugodnom i svečanom ambijentu. Rezervacije možete izvršiti na broj telefona 036/806-849 ili u inbox. Očekujemo Vas”, poručuju domaćini.