Ljekarne Radovanović: Kompletan asortiman Avene i Vichy kozmetike na popustu od 15%

895

Još ste u potrazi za najboljim poklonom za blagdane? Želite iznenaditi najdraže kvalitetnim poklonom? Možda su prava adresa za pronalazak takvog poklona Ljekarne Radovanović Čapljina!

Naime, u razdoblju od 14. prosinca do 1. siječnja kompletan asortiman Avene i Vichy kozmetike je na popustu od 15%!

Pored toga, iz Ljekarni Radovanović poručuju kako tijekom cijelog prosinca vladaju popusti na veliki broj proizvoda, kao i brojne promotivne cijene, a više možete doznati u ljekarnama ili na Facebook stranici.

Ljekarne ”Radovanović, sa sjedištem u Čapljini (Ulica braće Radića b.b.) i Domanovićima, već dugi niz godina djeluju na tržištu, a u svojoj ponudi imaju veliki broj artikala. U obje poslovnice pacijente uvijek s osmijehom dočekuje ljubazno i stručno osoblje na čelu s magistrima farmacije.

Glavni zadatak ove ljekarne je pružanje usluga prodaje lijekova, davanje korisnih informacija pacijentima, praćenje trendova u farmaceutskoj industriji i društveno odgovorno poslovanje.

Na facebook stranici ”Ljekarne Radovanović” možete pronaći više informacija o aktualnim popustima, poklonima i iznenđenjima u prosincu, a ove ljekarne možete pratiti i na Instagramu.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/805-605 (Čapljina) i 036/822-404 (Domanovići).