Donosimo tjedni program Malog Božićnog Sajma

1707

Proteklog vikenda u Čapljini je održan tradicionalni Mali Božićni Sajam u kojemu je mnoštvo izlagača predstavilo svoje radove.

No, to nije sve. Ovogodišnji Sajam nastavlja se i u tjednu prije Božića, a program počinje svakim danom od 18:00 sati.

Čapljinski portal kao glavni medijski pokrovitelj Malog Božićnog Sajma 2018. godine, donosi Vam tjedni program Sajma.

Od utorka, 18. prosinca na Trgu hrvatske slobode, svi posjetitelji moći će uživati pod blagdanskim šatorom kraj kućica, a sve prisutne zabavljati će Dejo i Rahan.

U srijedu, 19. prosinca, blagdanski gulaš kuhat će ”kuma Maša” – Suzana Žujo, a sav prihod od prodaje ova gospođa odlučila je dati u humanitarne svrhe za starački dom na Domanovićima.

Večer njemačke gastronomije održat će se u četvrtak, 20. prosinca, kada će Željka Katić spremati njemačke kobasice s tradicionalnim umacima. Osim toga, u ponudi će biti u kuhano vino, a djevojke u kućici bit će obučene u bavarske nošnje. Također, sav prihod od prodaje biti će uplaćen u humanitarne svrhe.

Petak je po svom sadržaju nešto drukčiji, 21. prosinca od 20:00 sati, biti će održana Ledena čarolija na klizalištu za velike.

Trojansko craft pivo, u subotu 22. prosinca, predstavit će svoje proizvode u blagdanskoj kućici. Osim uživanja u craft pivu, ispred njihove kućice organizirana je glazba uživo.

I za kraj tjednog programa, 23. prosinca organiziran je Dan za najmlađe. Tako će naši mališani moći uživati u toboganima, facepaitingu, vlakiću, izradi nakita za boba, družiti se s Elzom te članovima HGSS-a. A osim toga, pripremljeno je još mnoštvo sadržaja i iznenađenja za najmlađe.

Vrijedi kazati kako je radno vrijeme klizališta vikendom otvoreno od 10:00 do 22:00 sata, dok je radnim danom otvoreno od 12:00 do 22:00 sata.

Sajamske kućice bit će otvorene vikendom od 11:00 do 22 sata, dok će radnim danima iste biti otvorene od 15:00 do 22:00 sata.

Dođite i uživajte u bogatom tjednom programu kojeg su pripremili organizatori Malog Božićnog Sajma.