Čapljinski stolnotenisači priželjkuju vlastiti prostor

853

Stolnoteni tenis postao je u Čapljini u posljednjih godinu dana veoma popularan sport, a u prilog tomu ide i podatak kako na stolnoteniskom turniru koji se održava ovih dana sudjeluju 32 natjecatelja.

Četvrti je ti po redu turnir koji organizira Srpska pravoslavna crkvena opština Čapljina, a koji je okupio natjecatelje iz Mostara, Gruda, Čapljine…

”U subotu, 22 prosinca, igraju se mečevi osmine finala, a 10. siječnja igra se završni turnir. Ovaj, kao i prethodni turniri i stolnoteniska liga, su dokaz da je ovaj sport postao popularan u Čapljini i da je možda vrijeme da svi ljubitelji ovog sporta imaju svoj prostor koji bi pomogao afirmaciju stolnog tenisa i omogućio omladini da zavoli ovaj sport”, govori nam Marko Gojačić, pokretač turnira i lige u Čapljini.

Stoga će ljubitelji ovog sporta sljedećih mjeseci pokušati pronaći način da dobiju prostorije kako bi afirmirali ovaj sve popularniji sport među mladima, ali i općenito među Čapljincima.

”Svi koji žele podržati ovu inicijativu neka se jave kako bi u što većem broju i sa velikim potencijalom mogli tražiti i osigurati prostor za treniranje”, rekao je Marko Gojačić.

Marka možete kontaktirati putem Facebook inboxa klikom ovdje!