FOTO | Završeno asfaltiranje puta na Jasenici

2576

U proteklom razdoblju u općini Čapljina, točnije na regionalnim cestama R-426 i R-425a, započela je rekonstrukcija prometnica.

Osim regionalnih cesta, u prosincu je započelo asfaltiranje puta na dužini od 1.000 metara u naseljenom mjestu Jasenica.

Radovi navedenog puta od jednog kilometra proteklog tjedna došli su do kraja, a stanovnici se zahvaljuju svima koji su na bilo kakav način sudjelovali u asfaltiranju ove dionice.

U razgovoru s gospodinom Alenom Jazvinom, koji je jedan od trojice pregovarača, doznali smo tko je sve zaslužan za asfaltiranje navedenog puta.

”Ovom prilikom se želim zahvaliti Općini Čapljina na čelu s načelnikom dr. Smiljanom Vidićem koji je financirao sredstva za izradu 700 metara asfaltiranog puta, kao i Hercegovačko neretvanskoj županiji i gospodinu Ajmanu Šoši koji su sudjelovali u izgradnji preostalih 300 metara navedenog puta. Također se nadam da ćemo i u budućnosti imati uspješnu suradnju s predstavnicima vlasti i da ćemo uspjeti završiti preostalih 1700 metara asfalta te bi se time završio kompletan put u naselju Jasenica”, za Čapljinski portal izjavio je Alen Jazvin.