FOTO | Mališani uživali u kreativnim radionicama i božićnom vlakiću

2079

Na radost svih mališana, nedjelja je bila rezervirana za kreativne radionice i vožnju vlakićem Djeda Božićnjaka.

Božićni vlakić tradicionalni je detalj Malog Božićnog Sajma u Čapljini te je tako blagdanska atmosfera potpuna.

Na vožnju vlakićem čekalo se više od pola sata, a gradskim ulicama ove nedjelje odzvanjala je božićna glazba.

“Osjećam se odlično i sretno, a moja unučad isto. U ovim godinama sam iskoristila priliku da se i ja osjećam kao malo dijete”, rekla nam je jedna naša sugrađanka, nakon što je povela unučad na vožnju vlakićem.

Osim vlakića, koji je svake godine neizostavna atrakcija, djeca su uživala u izradi božićnog nakita, anđela, snjegovića te pisanju pisma Djedu Božićnjaku.

Kreativne radionice s djecom na Trgu hrvatske slobode radila je Rođendaonica Čapljinko.

”Rođendaonica Čapljina već punih sedam godina radi s najmlađim članovima. Osim rođendana, koje slavimo u našim prostorijama, u posljednjih par godina držimo i kreativne radionice. Tako smo ove godine na Malom Božićnom sajmu s djecom izrađivali različite stvari. Bilo je tu snjegovića, anđela, božićnih ukrasa, crtali smo različite oblike po licu i zabavljali se. Dječji osmijeh je nešto neprocjenjivo i odlučili smo da ih želimo i ove godine razveseliti u ovom blagdanskom duhu. Za kraj naših radionica, s djecom smo napisali pisma Djeda Božićnjaku te se nadamo da su svi bili dobri i da će dobiti svoje željene poklone”, kazala nam je Ivana Bošković, vlasnica Rođendaonice Čapljinko.