Dragi čitatelji i poslovni partneri – sretna vam Nova 2019. godina!

551

Pred nama je novih 365 dana koji nam nude nove prilike, nova zadovoljstva, nove izazove i nedvojbeno nove uspjehe, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Dragi naši čitatelji, hvala Vam od srca što ste bili dio naše svakodnevice kroz 2018. godinu i što ste uz nas proteklih devet godina.

Dragi naši poslovni partneri i oglašivači, hvala Vam od srca što se odabrali Čapljinski portal kao relevantan medij za oglašavanje Vaših proizvoda i usluga – zahvaljujući isključivo Vama opstajemo toliki niz godina!

I ne samo da opstajemo, nego smo u 2018. godini postali jedan od najčitanijih lokalnih portala u Federaciji BiH.

Ove godine Vas nećemo zamarati brojkama, ali svakako moramo napomenuti sljedeće: Čapljinski portal u 2018. godini učitan je nevjerojatnih 10 milijuna i 298 tisuća puta! Zabilježili smo u 2018. godini 438.051 korisnika, 3 milijuna i 691.885 sesija, uz prosječno zadržavanje na portalu od četiri minute! Čitatelji su došli iz 143 zemlje svijeta!

No dosta o brojkama – idemo malo i o našem timu! Ove godine tim smo proširili sa novim članovima – diplomiranim novinarom i profesionalnim fotografom, a u široku paletu naših izvještaja uveli smo i neke novitete – poput većeg broja videozapisa sa terena, čime smo polako postali i prva čapljinska TV, što je naš sljedeći korak kroz 2019. godinu. U 2019. godinu ulazimo optimistični i puni novih ideja, a jedan od prvih zadataka koji smo zacrtali bit će novi vizualni identitet i pristupačnost putem mobilnih aplikacija. U 2019. godinu idemo sa novim timom, a iznenađenja i novitete ćete vidjeti već u prvim danima nove godine.

Još jednom velika zahvala svim našim čitateljima – zbog Vas smo tu, kao i našim oglašivačima i poslovnim partnerima – nadamo se da ćete nas podržati i u 2019. godini, na obostrano zadovoljstvo!

Svima Vama želimo sretnu Novu 2019. godinu – punu prije svega zdravlja, potom obiteljske sreće i zadovoljstva, potom poslovnih uspjeha, kao i svakog dobra u svakodnevnom životu, uz iskrenu želju da se ispune svi Vaši snovi!

Uredništvo Čapljinskog portala – portala kojemu se vjeruje!