Udobne dr. Luigi papuče samo u Ljekarnama Radovanović

1871

Ljekarne ”Radovanović Čapljina u svojim poslovnicama ovoga siječnja nude dr. Luigi papuče – odnosno kolekciju super udobnih Dr. Luigi papuča svih boja i brojeva za Vas i Vaše najmilije!

Dr. Luigi papuče izrađene su od udobnog poliuretanskog đona i od frotirskog gornjišta. Jednako su pogodan za muškarce i žene. Lagana, fleksibilna papuča izuzetne je udobnosti i olakšat će Vašu svakodnevicu.

Mekoća i ergonomika đona dr. Luigi papuča omogućavaju prilagodbu obliku stopala kao i amortizaciju težine tijela u pokretu (shock-absorber), pospješuju perifernu krvnu cirkulaciju (zaštita od venskog stresa) i rasterećuju pritisak na kralježnicu i zglobove.

Svi materijali dr. Luigi papuča, koji dolaze u dodir sa kožom, su 100% prirodni.

Više informacija o nabavci ovih papuča u Ljekarnama Radovanović Čapljina možete dobiti pozivom na broj telefona 036/805-605 (Čapljina) i 036/822-404 (Domanovići) ili upitom u Facebook inbox.

Ljekarne ”Radovanović, sa sjedištem u Čapljini (Ulica braće Radića b.b.) i Domanovićima, već dugi niz godina djeluju na tržištu, a u svojoj ponudi imaju veliki broj artikala. U obje poslovnice pacijente uvijek s osmijehom dočekuje ljubazno i stručno osoblje na čelu s magistrima farmacije.

Glavni zadatak ove ljekarne je pružanje usluga prodaje lijekova, davanje korisnih informacija pacijentima, praćenje trendova u farmaceutskoj industriji i društveno odgovorno poslovanje.

Na facebook stranici ”Ljekarne Radovanović” možete pronaći više informacija o aktualnim popustima, poklonima i iznenđenjima u prosincu, a ove ljekarne možete pratiti i na Instagramu.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/805-605 (Čapljina) i 036/822-404 (Domanovići).