FOTO | Održan završni koncert Zimske škole klasične gitare

1020

U galeriji ”Tau” održan je završni koncert polaznika Zimske škole klasične gitare, koja se održava već drugu godinu za redom.

Na završnom koncertu publici su se predstavili: Emil Hadžiefendić, Vedran Galičić, Josip Zubonja, Luka Perić, Stefan Stanimirović, Ahmed Džanković i Kristijan Ravlić.

Međunarodna zimska škola klasične gitare uvertira je novu sezonu aktivnosti koje se u Centru za obrazovanje i kulturu ”Akademija” Čapljina, koja je organizator ove škole, održavaju tijekom cijele godine.

Predavači ovogodišnje ”International winter guitar school” bili su profesori Predrag Stanković iz Tuzle i njegov bivši učenik, a sada profesor na tri Muzičke Akademije (Weimar, Erfurt i Osijek) te profesor Sanel Redžić.

Tijekom održavanja zimske škole gitare, svi sudionici imali su priliku raditi individualno i skupno sa svojim profesorima.

”Izuzetna nam je čast već drugu godinu za redom organizirati Međunarodnu zimsku školu klasične gitare koja se održava upravo u Čapljini. Također smo zahvalni i profesorima koji se odazovu našemu pozivu, ali i sponzorima bez kojih realizacija ovog projekta ne bi bila moguća. Jedno veliko hvala i Sušak benzu, Heliosu, Bakalar Commercu i Mlini Krešić”, ističu iz Centra za obrazovanje i kulturu ”Akademija” Čapljina.