Damir Obad: ”Nadamo se da ćemo pomoćni teren koristiti u sljedećoj sezoni”

1773

Federalni prvoligaš Čapljina će svoje pripreme za proljetni dio prvenstva započeti 14. siječnja, a zasad je jasno samo da će klub u proljetni dio Prve lige FBiH krenuti bez dvojice dosadašnjih igrača, golmana Ivana Trifkovića koji odlazi u Olimpik te Dejana Vučića.

Čapljinci su jesen zaključili sa 21 bodom, odnosno na diobi 7. i 9. pozicije prvenstva, a što im pruža objektivne šanse da osiguraju ostanak u ovom rangu i sljedeće sezone.

Kadar za tu fazu natjecanja će kompletirati tek u sljedećem periodu.

”U ovoj fazi je puno nepoznanica, tako da ćemo tek na tome raditi. Zamjenu za golmana bi trebali dobiti posudbom iz Zrinjskog”, rekao je direktor kluba Damir Obad.

Najvažnija vijest za klub u ovom trenutku je da su dobili potporu NS-a BiH u izgradnji terena s umjetnom travom za potrebe razvoja omladinskog nogometa, a u sklopu projekta ”Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu”.

”Dugo smo očekivali ovaj projekt i to nam puno znači. Radovi na terenu bi trebali krenuti u ožujku, a očekujemo da ćemo ga moći koristiti već u sljedećoj sezoni”, zaključio je Obad.