Mia Begović stiže sa predstavom ”Sve što sam prešutjela” u Čapljinu

1165

Predstavu kojom je Mia Begović obilježila 30 godina svoje glumačke karijere „Sve što sam prešutjela“ čapljinska publika moći će vidjeti u četvrtak 17. siječnja u kinu Mogorjelo s početkom u 19 sati.

Monodrama „Sve što sam prešutjela“ puni hrvatske i inozemne dvorane, a sada imamo priliku vidjeti ju i u Čapljini .

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u Gradskoj knjižnici svakim radnom od 8 do 16 sati i na blagajni kina neposredno prije predstave ili rezervirati na broj 036/806-243.

Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.

“Sve što sam prešutjela” je odlična monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč svemu i usprkos svima.

Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život.

I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.