Kreće velika rekonstrukcija Gradske sporske dvorane

2256

Na radost mnogobrojnih sportašica i sportaša svih uzrasta, kao i svih ljubitelja sporta, Gradska sportska dvorana u Čapljini bit će u potpunosti rekonstruirana!

Dvorana već odavno vapi za rekonstrukcijom i u iznimno je lošem stanju, posebice krov koji prokišnjava i tijekom zime, dok traje natjecateljska sezona, zadaje glavobolje klubovima koji u dvorani igraju službena natjecanja.

Upravo će krov biti prva stvar koja će biti rekonstuirana kroz 2019. godinu, nakon čega kreće rekonstrukcija svlačionica i mokrih čvorova, a potom tribina i parketa.

Dvoranu pored sportskih kolektiva koristi i Srednja škola Čapljina, a dosta često se koristi i za važne kulturno-zabavne događaje u Čapljini.

U Gradskoj sportskoj dvorani poniknuli su igrači svjetskog kalibra, odnosno mnogi profesionalni sportaši svoje prve korake napravili su upravo u ovoj dvorani.

Nadamo se kako će Gradska sportska dvorana rekonstrukcijom dobiti potpuno novo lice, te da će tako rekonstruirana i uredna biti na ponos svih sportašica i sportaša koji će nizati nove uspjehe i u istoj se pripremati za velike sportske podvige.