FOTO/VIDEO | Želite čarobno vjenčanje? Ekipa ”Ples iz snova” tu je za Vas!

2986

Uvijek ste sanjali o tome da Vaše vjenčanje bude najromantičniji trenutak Vašeg života koji ćete pamtiti i uvijek iznova prepričavati? I želite da baš prvi ples bude ono po čemu ćete Vi, a i Vaši gosti, pamtiti vjenčanje?

Romantični trenutak koji će označiti uplovljavanje u bračnu luku zaista i treba biti poseban u svakom pogledu. I ne samo prvi ples, nego i ostali trenuci svadbe – bacanje buketa, ulazak u dvoranu…

Ekipa ”Ples iz snova” Čapljina ima savršeno rješenje za vas!

Efekte gustog bijelog dima, kao i dekorativne bezdimne prskalice, možete naručiti u Čapljini, a ekipa koja se bavi ovim poslom potrudit će se da napravi ugođaj o kojemu ste oduvijek sanjali.

Radi se o gustom bijelom dimu na bazi suhog leda koji se zadržava na podu, a bezdimne prskalice napravit će ugođaj o kakvom ste oduvijek sanjali.

Na Vama je samo da se prepustite i uživate u najljepšem danu Vašega života, a ekipa ”Plesa iz snova” pobrinut će se da Vašu svadbu učini onakvom kakvu ste oduvijek sanjali.

Više detalja i informacija, kao i zakazivanje, možete vidjeti na Facebook stranici ”Ples iz snova” ili pozivom na broj mobitela 063/463-015.