Zubac: Vrijedno radimo, opstanak neće doći u pitanje

691

U sklopu priprema za drugi dio sezone nogometaši Čapljine jučer su nadigrali favorizirani Olimpik. Bilo je 3:0 za Čapljince, koji su tako pokazali da će u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH igrati važnu ulogu.

Damir Borovac tijekom priprema zadao je žestok tempo svojim momcima, što priznaje i kapetan Gabrijel Zubac.

“Pripreme idu po planu. Puno igrača je došlo na probu, puno je otišlo, npr. Rodin je u Zrinjskom, Tipurić na Islandu, a to su nam bili veoma važni igrači. Svaki dan radimo po dva puta, naporno jeste, ali svjesni smo da tako mora biti”, kaže Zubac za SportSport.ba.

Pobjeda nad Olimpikom dala je motiv Čapljincima i pokazala da su na pravom putu.

“Zaista je to bila teška utakmica, dosta iscrpljujuća. Trener je od nas tražio visoki pressing, mi smo to ispoštovali, što je pokazao i sam rezultat”.

Čapljina je prvi dio sezone okončala na devetom mjestu. Svjesni su da ih u drugom dijelu čeka borba za opstanak u ligi, kao i više od pola lige.

“Vjerujem da opstanak u ligi neće doći u pitanje. Imamo težak raspored prva tri kola, no zato vrijedno radimo i treniramo kako bi bili spremni za to sve. Veliko pojačanje svakako će nam biti Pero Pervan ukoliko bude spreman za drugi dio sezone”, dodao je Zubac.

Čapljinu u subotu očekuje nova provjera, ovaj put protiv NK Metalleghe BSI.