ČA::portal 2019. godinu počeo milijunskim posjetama!

1291

Na medijskom nebu Čapljine, i ne samo Čapljine, nego dobrog dijela Hercegovine, Čapljinski portal postavio se kao jedan od najčitanijih i najutjecajnijih medija!

To potvrđuje i statistika koja nas je u siječnju 2019. godine lansirala u najčitanije lokalne portale u FBiH, a posebna nam je čast što smo dobili i priznanje za jedan od najčitanijih portala u regiji. Čapljinski portal prerastao je tako lokalne okvire i postao portal regionalnog karaktera, sa naglaskom na događanja iz Čapljine, što će nam uvijek biti prioritet.

Da ne bismo puno dužili – brojke će reći sve. U siječnju (0d. 1.1.2019 do 31.1.2019) prema Google Analytics statistici, imali smo 1.026.300,020 učitavanja stranica Čapljinskog portala!

U istom razdoblju ostvareno je 416,077 sesija, a portal je posjetilo 65,213 različitih korisnika iz 97 zemalja svijeta!

Na portalu smo u siječnju objavili 260 članaka, 90 fotopriloga, 5 videopriloga i 10 audiopriloga!

Na društvenim mrežama smo također jedan od vodećih portala – Na Facebooku nas prati 21.946 osoba, dok putem Instagrama novosti iz Čapljine prati 3.087 osoba! Jedan smo od rijetkih portala u BiH koji vijesti objavljuje i na Twitter profilu.

Čapljinski portal je portal kojemu se vjeruje! Zašto? Zato što su sve informacije koje objavimo točne i provjerene! Uz to smo i najbrži u objavljivanju vijesti, kako sa područja Čapljine, tako i iz cijele Hercegovine. Na našem portalu možete pročitati jedinstvene ljudske priče sa sugovornicima iz Vašeg susjedstva, koje nećete pronaći na drugim portalima i u drugim medijima.

U novu godinu krenuli smo i sa novim projektima – videoprilozima i audioprilozima, u planu je i mali redizajn te izrada aplikacija za mobilne uređaje, kako biste vaš najdraži portal mogli čitati puno brže i lakše. Čapljinski portal postat će tako kroz 2019. godinu ne samo portal za čitanje i gledanje fotografija, nego čapljinski radio i čapljinska televzija, u čemu ćemo također biti broj 1!

Na kraju, želimo sa Vama podijeliti podatak kako Čapljinski portal ove godine slavi 10. rođendan i kako smo zahvali za 10 godina vjernosti svima Vama, zbog kojih smo tu i zbog kojih smo opstali.

Hvala i našim oglašivačima, jer Čapljinski portal živi isključivo od marketinga, pa se nadamo da će se oni i dalje nastaviti oglašavati na najutjecajnijem mediju u Hercegovini, kao da će interes pokazati i novi oglašivači te na taj način pomoći rad i opstanak našeg portala.

Do nekih novih rekorda, koji će, sigurni smo, doći jako brzo – čitamo se!

Uredništvo Čapljinskog portala
Portala kojemu se vjeruje!