Od ponedjeljka ponovno kiša i snijeg

1849

U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima slaba kiša se očekuje u Hercegovini.

U većem dijelu Bosne bit će umjereno oblačno. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna uglavnom između 6 i 12 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini će u ponedjeljak, 11. veljače biti oblačno vrijeme. Prelazak frontalnog poremećaja sa zapada uvjetovat će kišu u cijeloj zemlji, na planinama snijeg.

U večernjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne slab snijeg će padati i u nizinama.

Prijepodne će biti jakog juga. Sa dolaskom padavina vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11 stupnjeva.

Tijekom dana doći će do  postepenog pad temperatura zraka.   U Bosni će u utorak, 12. veljače biti pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom.

U Hercegovini će biti umjereno oblačno i bez padavina. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje od 2 do 5, a najviša dnevna uglavnom između 0 i 5, na jugu do 8 stupnjeva, istaknuli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.