FOTO | Čapljinka Anamari Krmek: Karakter, odgoj i škola su temelj za uspjeh

4342

”Lijepo je kad si primijećen u društvu, ali karakter, odgoj i škola su temelj za uspjeh”, rekla je za Bljesak.info Anamari Krmek, Čapljinka sa mostarskom adresom koja je ušla u svijet foto modelinga prije nekoliko godina.

Snimanje za jedan butik sa svečanim haljinama pokrenuo je lavinu komentara i poziva od strane drugih domaćih brendova koji su u Anamari vidjeli sjajnu osobu koja svojim izgledom i osobnošću može pomoći reklami njihovih proizvoda.

Posljednju sjajnu suradnju odradila je sa brendom torbica Lovely bags, prije toga sa Vinarijom Rubis zajedno sa Josipom Grbavcem te Prirodnom kozmetikom Gloria.

”Jedna od meni najdražih suradnji bila je sa Prirodnom kozmetikom Gloria za koju sam odradila prvo studijsko snimanje sa veoma profesionalnom ekipom. To je bilo nezaboravno iskustvo”, kazala je Anamari za Bljesak.info.

Anamari je sudjelovala i na izboru za Najljepšu Mostarku koji se odvijao preko Facebooka i Instagrama prošle godine gdje je završila na drugom mjestu koji joj je, kako kaže, omogućio mnoštvo poslovnih ponuda.

”To je bilo prekrasno iskustvo i imala sam priliku upoznati divne cure”, rekla je.

Ističe da je imala još poziva za izbore ljepote u BiH i inozemstvu, ali se nije osjećala dovoljno spremnom za takav korak da te pozive i prihvati. Negativnih poslovnih iskustava, kaže, do sad nije imala, a na negativne komentare okoline se ne obazire previše.

”Nažalost, mediji kao što je Instagram ističu izgled u prvi plan i stvaraju nerealnu sliku tako da su se prioriteti uvelike promijenili”, rekla je Anamari i istaknula da se uvijek drži onoga da izgled privlači, a karakter zadržava.

Što se tiče planova za budućnost Anamari bi se voljela nastaviti baviti modelingom, ali i završiti studij logopedije.

”Prva sam godina studija i imam dosta obaveza vezano za fakultet. Za sada uspijevam uskladiti snimanja sa fakultetskim obavezama što nije nimalo lako”, kazala je. ”Volim ovaj posao i uživam u njemu. To je spoj druženja, putovanja, mnogih poznanstava i naravno dobre zarade”, zaključila je Anamari razgovor za Bljesak.info.