FOTO | VIDEO | ”Life” u Čapljini okupio eminentna imena iz svijeta fitnessa

2746

Čapljina je okupila velik broj fitness trenera kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz Hrvatske. Fitness centar Life organizirao je radionicu koju vode dva vrhunska trenera koja žele prenijeti dio svog znanja ljubiteljima funkcionalnog treninga.

U subotu, 16. veljače održan je TACFIT with Elma Rekić team liderom te u nedjelju, 17. veljače održan je Kettlebell u funkcionalnom treningu s Mateom Jovanovićem, dugogodišnjim trenerom i diplomiranim kineziologom.

”Veliko mi je zadovoljstvo ugostiti dragu Elmu Rekić koja je stigla iz Rijeke kako bi nas upoznala s Tacfitom te nas uvela u jednu potpuno novu dimenziju treninga. Svi polaznici radionice su zadovoljni organizacijom, programom koji smo prezentirali, a u pauzama smo imali priliku i uživali smo u našem prelijepom gradu okupanom suncem. Ja vodim radionicu s kettlebellom jednim od osnovnih rekvizita u našem fitnessu s kojim se može odraditi trening za cijelo tijelo. Na radionici ću pokušati prenijeti što više znanja polaznicima i nastojati ih što je više moguće zainteresirati za kettlebell. Imamo zahtjevan program radionice koji uključuje puno rada, smijeha i odlične energije koja će nam trebati za svakodnevne treninge koje provodimo u svojim fitness centrima”, izjavio je Mateo Jovanović, trener i diplomirani kineziolog.

Svoje oduševljenje, što je stigla u Čapljinu, nije mogla sakriti Elma Rekić.

”Čast mi je biti dijelom ove radionice i sretna sam što me Mateo ugostio u Fitness centru Life ovdje u Čapljini. Upoznali smo se na radionici Tacfita u Rijeci u kojoj je Mateo sudjelovao i pozvao me u svoj grad da napravim radionicu što sam vrlo rado prihvatila. Oduševljena sam pozitivnom energijom koja vlada među polaznicima koje sam danas uspjela uvesti u svijet tacfit-a. Nadam se da će se neki od njih nastaviti usavršavati u ovom programu”, kazala je Elma Rekić, trenerica za rekreaciju i sport.

Neke od tema radionice: Provedba Tacfita u sportu i rekreaciji, kako pravilno koristiti cubell, metodička obuka rada s girjom, motivacija i vođenje grupe i pojedinca, planiranje i provedba treninga s girjom, kako prilagoditi vježbe svakom pojedincu.

Fitness centar Life će nastaviti s realizacijom novih projekata na kojima već rade.