Carpisa GOTECH kofer – idealan suputnik na svakom putovanju uz jamstvo do 10 godina

4445

Kako se kofer ne kupuje često i uglavnom ga koriste i ostali članovi domaćinstva, a ne samo Vi, prilikom kupovine treba provjeriti i procijeniti nekoliko parametara kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja na putovanju.

Kako je nastala GOTECH™ linija?

Nova Carpisa GOTECH™ linija putnih kofera, nastala kao rezultat dugogodišnjeg procesa istraživanja materijala i proizvodnih procesa, donosi revoluciju u svakom smislu riječi – od patentiranog materijala razvijenog u vlastitom Odjelu razvoja i istraživanja, preko inovativnog TSA sustava zaključavanja, do novih tkanina korištenih u unutrašnjosti.

Što je zapravo GOTECH™ ?

GOTECH™ je revolucionarni materijal u proizvodnji putnih kofera nastao kao rezultat redefiniranja inženjerskog procesa oblikovanja i proizvodnje putnih torbi.

Kroz proces usavršavanja postojećih materijala koji se koriste u proizvodnji, ABS-a i polikarbonatnih vlakana, nastao je novi materijal višestruko otporan na grebanje i udarce, a ujedno jednako lagan i izdržljiv, jednak materijalu koji se koristi u izradi kaciga za motore.

Unutrašnjost putnih torbi je osuvremenjena novim tkaninama i bojama, a novost je i poseban razdjelnik smješten na sredini – sve kako bi se maksimalno iskoristila zapremnina kofera. Kotačići, također razvijeni u sklopu Carpisa proizvodnog pogona, dolaze u kontrastnim bojama te su gotovo bešumni.

Uz svaki GOTECH™ putni kofer , kupac dobiva i dva rezervna kotačića, a postoji i mogućnost odabira između dostupnih boja.

Zašto smo uvjereni u njegovu kvalitetu ?

Uz GOTECH™ kofere dolazi jamstvo od čak 10 godina na samu izradu materijala.

Gdje nabaviti ovaj kofer?

U Carpisa/Yamamay Mostar-Međugorje trgovinama, čiju ponudu možete vidjeti klikom ovdje!