Određen novi datum predstavljanja knjige Veljka Barbierija

1016

Predstavljanje najnovije knjige ”Veliki kuharski kanconijer”, kojoj je autor poznati književnik i gastronom Veljko Barbieri, održat će se u Čapljini.

U sklopu manifestacije ”Dani sjećanja – Čapljina 2019”, koju već tradicionalno organizira Centar za obrazovanje i kulturu ”Akademija” Čapljina, u restoranu Storia održat će se predstavljanje knjige Veljka Barbieria.

“Veliki kuharski kanconijer” s podnaslovom “Gastronomsko remek-djelo s više od 300 recepata” kruna je Barbierijevih napora na polju gastroliterature, u kojem na samo sebi svojstven način istražuje i promiče gastronomiju kroz iznimno zanimljive tekstove visoke književne razine.

Svoje čitatelje i poklonike istinskih jela Barbieri vodi kroz pripovijesti i zgode iz svijeta kulinarike, praćene brojnim planetarnim receptima, uz izvorne autorove fotografije te umjetničke slike i ilustracije u kojima gastronomija zauzima središnje mjesto, i to po izboru samog autora, a koje čine sastavni dio svakog poglavlja.

Predstavljanje knjige bit će upriličeno u utorak, 26. veljače s početkom u 19:00 sati.

Program kojeg je organizator pripremio bit će obogaćen gastronomskom i glazbenom ponudom, a svi zainteresirani imat će priliku kupiti knjigu”Veliki kuharski kanconijer” te se družiti s autorom Veljkom Barbieriem.