Mato Neretljak odlazi iz Gabele

1170

Ono što su mnogi naslutili već nakon utakmice protiv Slobode, danas se ostvarilo – Mato Neretljak više nije trener gabelskog GOŠK-a.

Proslavljeni hrvatski nogometaš napušta Čapljinu nakon što je na čelu GOŠK-a bio punih šest mjeseci.

Razilaženju s klubom kumovali su loši rezultati u nastavku prvenstva – samo jedan osvojeni bod i jedan pogodak u tri kola.

Neretljak će posljednji trening s GOŠK-om odraditi u utorak, nakon čega se Uprava kluba baca u hitnu potragu za šefom stručnog stožera.

“Mogu se zahvaliti čelnicima kluba na suradnji. Mislim da je najbolje za klub da se pokuša novim trenerom prodrmati ekipa. Dao sam sve od sebe, izvukao sam koliko sam u datom trenutku mogao i doista mi je žao što se stvari nisu bolje odvijale”, istaknuo je Neretljak za SportSport.ba.

Ovoga puta izbor će morati biti dobar, ukoliko klub želi stoti rođendana proslaviti u Premijer ligi BiH. A put do ostanka bit će težak, jer na njemu stoje Zrinjski, Željezničar i Široki Brijeg.

Bilo kako bilo, sportska javnost u Čapljini s nestrpljenjem očekuje ime nasljednika Mate Neretljaka u Gabeli, koji je u rujnu naslijedio Feđu Dudića.