FOTO | Mršić preuzeo GOŠK; u stručnom stožeru i dva Čapljinca

1696

Stanko Mršić i službeno je predstavljen u prostorijama GOŠK-a kao novi trener jedinog čapljinskog premijerligaša.

”Zahvaljujem se GOŠK-u na povjerenju, i odmah da kažem da je pred nama težak zadatak. Bio sam do sada i u gorim situacijama iz kojih smo se vadili, pa ćemo se potrudit da GOŠk ostaje premijerligaš. Vjerujem da igrači imaju snage i moći i počet ćemo raditi prvo na motivaciji, dovesti igrače u situaciju da vjeruju u sebe. Iznenadili su velike klube u ovoj ligi, pa ne vidim razlog zašto ne pobijediti opet te velike, ali obavezno i slabije od sebe, Mislim da ćemo ispuniti očekivanja Uprave i navijača”, optimističan je Mršić.

Osim Zrinjskog protivnike baš i ne poznaje, kaže Mršić.

”Sigurno da sam ova dva dana skautirao malo rezultate i znakove igre. Dat ćemo sve od sebe, jer svaka utakmica i svaka ekipa svaka je zasebna, ne možeš nijednu prekopirat, nema sličnih ili istih golova. Dobar protivnik je onaj koji se snađe u datom momentu i koji pretvori lošu situaciju u dobru, što se dogodilo i Dinamu jučer”, dodaje Mršić.

Pred GOŠK-om su teška gostovanja, ali je novi trener Lavova optimističan.

”Rapored je težak, Zrinjski nije baš nepotrošen jer je igrao utakicu u srijedu. Težak je protivnik, ali dodatan motiv je igračima da pokažu što mogu, jer se radi o dobrom protivniku i dobrom terenu. Dat ćemo sve od sebe da uzmemo i malo više od onoga što mislimo da možemo”, zaključuje Mršić.

Novom treneru će u stručnom stožeru pomagati Vjekoslav Sušac, Romeo Mitrović i Zlatko Križanović.

Osvježenje je svakako Vjekoslav Sušac, koji je nekad igrao za Zrinjski, a kojemu će prvo gostovanje biti upravo u Mostaru.

”Kao bivši igrač Zrinjskog da sam birao ne bi sigurno to birao kao moje prvo gostovanje. Međutim, to je posao, nema emocija. Poznajem stanje u tom klubu, kao i igrače, i mislim da ih možemo iznenaditi. Što se tiče nas, stanje u ekipi mi izgleda psihološki dobro. Igrači dobro pristupaju treningu, moramo zbiti redove i ići korak po korak”, rekao je Sušac.

Mršić kaže da će se u klubu morati poraditi malo više i na disciplini.

”Ima dobrih momaka, malo se više priča nego što bi trebalo, jer tko priča taj ne radi, osim novinara, ali treba bacit priču za poslije utakmice jer je preozbiljan situacija da se ne poštuje disciplina”, zaključio je Mršić.