Lista darova za mladence u trgovinama ”Mališić Home&Decor” Međugorje-Mostar

2443

Što je lista darova za mladence? Lista darova” za mladence je popis darova koje biste željeli dobiti prigodom Vašeg vjenčanja.

Kako sastaviti listu darova za mladence? Posjetite trgovine Mališić Home&Decor Međugorje ili Mostar gdje Vas očekuje naše kvalificirano osoblje koje će vam pružiti sve potrebne informacije o Listi darova za mladence.

Napominjemo također da je to Vaša lista darova i da je uvijek možete mijenjati i nadopunjavati.

Što savjetujemo mladencima? Nakon što ste sastavili listu željenih darova obavijestite Vaše najmilije koji će vas usrećiti darovima koje ste vi odabrali.

Što donosi “Lista darova za mladence”? Izbjeći ćete suvišne,nepotrebne i već dobivene darove, a svojim uzvanicima olakšati ćete odabir darova za Vas. Listu darova za mladence možete sastaviti iz širokog asortimana trgovina Mališić Home &Decor Međugorje i Mostar (posuđe,posteljina,tekstil,bijela tehnika,mali kućanski aparati,rasvjeta,dekorativni program..)

I ne samo to….

Čestitkama za Vaš najvažniji dan u životu pridružiti će se i trgovina Mališić Home &Decorprigodnim darom (po vašem izboru) u vrijednosti 10 % realizirane prodaje.

KONTAKT INFORMACIJE:

Mališić Home &Decor Međugorje
PC Mališić Međugorje
tel: 036 446 047

Mališić Home&Decor Mostar
TC Orca Mostar
Tel: 036 314 201

Više detalja možete doznati i na Facebook i Instagram profilima.