FOTO | Niče nova zgrada u Čapljini – ovo su njene karakteristike

12114

U naselju Peline u gradskom središtu Čapljine završava se gradnja konstruktivnog djela stambene poslovne zgrade s četiri lamele u kojoj je na pet katova smješteno 78 stambenih jedinica. U svakoj lameli je smješteno od 17 do 20 stanova, a po katu tri do četiri stana.

Zgrada je smještena na savršenoj lokaciji – blizu mosta dr. Franje Tuđmana i rijeke Neretve, uz šetnicu-rivu, tako da jamči predivan pogled na prirodu u samom središtu grada.

Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od :

– Jednosobni – od 47 do 49 m2
– Dvosobni – od 57,86 do 87.21 m2
– Penthouse – 140 m2

Svaka lamela opremljena je posebnim ulazom i električnim dizalom kroz sve etaže. Fasada je EPS od stiropora od osam cm prema kriteriju energetske efikasnosti.

 

Vanjska stolarija bit će izvedena od PVC-a visoke toplinske izolacije koja zadovoljava standarde niske potrošnje energije i bogatog je dizajna. Grijanje i hlađenje odvijat će se preko klima uredaja.

Unutarnja stolarija bit će bijela, glatka lakirana PU lakom. Podovi u stanovima oblagat će se hrastovim parketom.

Ulazna vrata u stan su protuprovalna s dodatnom zvučnom izolacijom.

Sanitarna oprema u kupaonicama sadržavat će sljedeće: Tuš kadu, slavinu za kadu s tuš setom, ugradbeni umivaonik s ormarićem i ogledalom, slavinu za umivaonik, školjku s ugradbenim vodokotilićem.

Zidovi i podovi kuhinja, kupaonica bit će obloženi kvalitetnim keramičkim pločicama, dok će balkoni isto tako biti obloženi protukliznim keramičkim pločicama.

Svaki stan će imati zasebna brojila za mjerenje potrošnje električne energije i vode.

Upit za rezervaciju,raspored stanova,poslovnih prostora i garaža pošaljite na e-mail: unijal.ac@gmail.com ili misir@tel.net.ba

Informacije možete dobiti i putem brojeva mobitela +387/63-050-000 ili +387/63-320-010.