Nova vikend ponuda – posebni menu i vina u Hercegovcu

1161

Opušteni ambijent Konobe ”Hercegovac” u Čapljini osvojit će Vas na prvi pogled.

Konobom smještenom na samoj rivi uz rijeku Neretvu u Čapljini, vlasnici su upisali ovaj dio Čapljine u gastronomsku kartu regije.

Iz jelovnika i ponude vina vidi se da ne robuju šablonima, na oduševljenje mnogobrojnih gostiju koji dolaze iz cijele BiH, ali i regije.

Chef kuhinje, koji je zadužen za najukusnija jela koja izlaze na stolove Konobe ”Hercegovac”, pomno kombinira jela s lokalnim hercegovačkim namirnicama i u skladu sa hercegovačkom tradicijom.

Uz tradicionalna hercegovačka jela, koja se danas rijetko gdje mogu naći, u ovoj konobi nerijetko ćete pronaći i ukusna riblja jela, ali i ”fusion” različitih kuhinja, što svim jelima donosi svojevrstan odmak od rutine.

Ovog vikenda na ponudi su bijela vina: Vinarija Marijanović Žilavka, Vinarija Andrija Žilavka Selekcija, crna vina: Vinarija Matić Blatina, Vinarija Nuić Blatina, Vinarija Marijanović Blatina i Vinarija Andrija Syrah.

U ”Hercegovcu” kažu kako od prvog dana nastoje ugoditi raznim prehrambenim navikama svojih stalnih gostiju, ali i onih koji će to tek postati.

Pored odličnog izbora i kombinacija jela i vina, vrijedi se osvrnuti i na sami ugođaj konobe.Ovo mjesto zaista je spoj intrigantne gastronomske i enološke ponude, probranih okusa i ugodnog ambijenta.

Preferirate li uživanje na otvorenom s pogledom na zelenu ljepoticu Neretvu, ili pak ukusne zalogaje u tipičnoj hercegovačkoj konobi, ”Hercegovac” će Vas zasigurno oduševiti i zadugo ostati upisan u vaše sjećanje, a jela urezana u nepce.

Konoba ”Hercegovac” spoj je hercegovačke povijesti, jedinstvene atmosfere bezvremenskog ambijenta i vrha eno-gastronomske ponude te nudi priču hercegovačkog ugođaja koji bi za boravka u Hercegovini bilo šteta propustiti.