Herceg čestitao Čapljinkama i Čapljincima dobivanje statusa Grada

754

Predsjednik Vlade Hercegovačko – neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg čestitao je svim Čapljinkama i Čapljincima dobiveni status Grada.

U Hercegovoj čestitki stoji:

”Poštovani gospodine gradonačelniče; Vama osobno, Čapljinkama i Čapljincia, svim građankama i građanima, kao i svima koji su na bilo koji način doprinijeli da Čapljina dobije status Grada, od srca čestitam i zajedno s Vama dijelim radost zbog toga.

Također, ovoj prigodi zahvaljujem se svima koji su kroz povijest do današnjeg dana stvarali i gradili Grad Čapljinu, koji se od prije nekoliko dana zasluženo nalazi u obitelji europskih i svjetskih gradova.

Uvjeren sam u to kako ćete u vremenu pred nama, zajedno s vašim suradnicima, predanim radom dokazati da dobivanje statusa Grada nije samo priznanje, nego još veća odgovornost za ono što Vam predstoji.

Grad Čapljina, na kojega prije svega zbog njegovih ljudi, ali i njegove ljepote s pravom možemo biti ponosni, u meni osobno i u Vladi HNŽ imat će kao i dosad, istinskog prijatelja spremnoga da zajedno s Vama radi na stvaranju još boljih preduvjeta za život svih žitelja Čapljine”.