FOTO | Unesite proljeće u svoj dom

1114

Nagovještaj proljetnih dana sjajan je povod da unesete svježinu i prozračnost u prostor i date mu veselu notu.

Potrebno je tek par živopisnih detalja koji će zagolicati maštu te svojim atraktivnim izgledom, teksturom i materijalom od kojeg su izrađeni savršeno dočarati novu atmosferu koja vlada u vašem domu.

Ponekad je upravo buket cvijeća sjajan način da unesete živost u interijer.

Upravo zbog toga, pronašli smo još par brzih i upečatljivih prijedloga koje možete pronaći u Mališić Home & Decor u PC Mališić Međugorje kako napraviti mali makeover u domu.

1.ZID OD FOTOGRAFIJA – Kako biste unijeli dodatnu toplinu u prostor, ali i personalizirali ga i tako kreirali svakodnevni podsjetnik na najljepše uspomene, upotpunite jedan zid fotografijama. Birajte boju i veličinu okvira ovisno o veličini zida i stilu uređenja koji vlada u vašem domu.

2.PROMIJENITE UREĐENJE ZIDNIH POLICA – Novi ukrasi i figurice sjajan su način da i vaše police dobiju mali makeover koji će vam izmamiti osmijeh na lice.

3.TEPIH -Kreirat će harmoniju u prostoru i dodatno ga oplemeniti.

4. DETALJI U ZLATNIM I BAKRENIM TONOVIMA – Odličan kontrast jednostavnim komadima namještaja u interijeru upravo su ovi ukrasi koji će instant ‘podići’ cijeli prostor. Birajte svijećnjake u bakrenim nijansama koji će uz svijeće stvoriti toplo ozračje u interijeru i ispuniti cijeli prostor omiljenim aromama.

5. OGLEDALO U DNEVNOM BORAVKU KAO MINI TREND KOJI VIZUALNO POVEĆAVA PROSTOR – Ogledala izgledaju odlično u modernim interijerima. Dat će sofisticiran izgled prostoru, vizualno interijer učiniti većim, tamne prostorije učiniti svjetlijim, ali i biti vaš saveznik prilikom jutarnjeg spremanja za posao

Kako bi potaknuli Vašu inspiraciju kliknite na LINK ( https://my.matterport.com/show/?m=Uf2YbuiF1fX&fbclid=IwAR3l7VSVWZqCJ5Z5HfbNxHbv3riCrlvJMDAPkRJdYe1YlGTOMAfgMuibnsI )  koji vas vodi na našu 3D trgovinu, te  potražite inspirativne ideje za dekoraciju vašeg doma.

Više informacija možete dobiti u prodajnom centru ”Mališić” u Međugorju, pozivom na broj telefona 036/ 446 – 047 ili putem facebook stranice i Instagram profila