Craft Caffe u subotu slavi prvi rođendan

1594

Craft Caffe ugostiteljski je objekt koji u subotu, 4. svibnja, obilježava 365 uspješnih dana poslovanja. Povodom toga vlasnici ovog ugodnog kafića organiziraju rođendansku proslavu.

Uvijek nasmijana i vesela ekipa, od vlasnika do osoblja, uz pomoć glazbenika, koji su pravili odlične svirke uživo, svojim gostima priuštila je jednu veselu i opuštajuću godinu.

Craft Caffe svoj rođendan slavi uz specijalni program koji počinje u 20:30 sati. Sve prisutne zabavljat će tamburaški sastav ”Terca”, a vlasnici su pripremili i posebnu ponudu pića po promotivnim cijenama.

Već navedeni kafić bazirao se na veliku ponudu domaćih (craft piva), a osim toga ujedno je i mjesto dobrog provoda, ugodnog ambijenta i pozitivne energije. To su samo neki od epiteta koje možemo koristiti kada govorimo o čapljinskom Craft Caffe-u.

Ukoliko ne znate gdje ćete za vikend, Craft Caffe, koji se nalazi u ulici Mate Bobana, svakako je jedna topla preporuka, a ako do sada niste posjetili ovaj izvrstan kafić, rođendanski party je svakako prilika za to.

Nitko ne sumnja da će fešta uz tamburaše potrajati do dugo u noć!