Čapljinac Petar Mrvalj boksa protiv sina Arkana i Cece Ražnatović

11659

Čapljinac Petar Mrvalj uskoro bi trebao imati meč s Veljkom Ražnatovićem, sinom Arkana i Cece Ražnatović.

Mrvaj je u profi karijeri upisao 19 borbi, devet puta je slavio, a u 10 je izgubio od protivnika. Većinu svojih pobjeda Mrvalj je ostvario na revijama koje su bile organizirane u Čapljini, tako da će mu novi meč ”na strani” biti poseban izazov.

Mrvalj će se boriti protiv Veljka Ražnatovića i to u njegovom rodnom Beogradu u dvorani Ranko Žeravica. Ražnatović je 22-godišnjak koji u profesionalnoj karijeri ima šest borbi i u svakoj je slavio.

“Debi u rodnom gradu, rival mi je Hrvat, što mogu više poželjeti. Spremam se pakleno. Boks je moj život! Imam sreću raditi s najboljim trenerima i vjerujem da ću oduševiti beogradsku publiku i prikazati se u najboljem svjetlu” rekao je Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana i pjevačice Cece.

”Petar je opasan i agresivan. Već se borio s našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima priličan broj pobjeda, posljednji meč je također riješio u svoju korist. Poštujem ga, ali se nadam da će biti četvrti borac kojeg ću nokautirati”, zaključio je Ražnatović.

Borba je na rasporedu 31. svibnja.