Prijave za Last Minute ciklus Učilice traju do 27. 5; osigurajte kartu do uspjeha na Državnoj maturi

791
Profesori Učilice su opušteni, s Učilicom i vi možete opušteno na Maturu!

Danas su se okupili svi profesori Učilice da bi pozdravili nove polaznike svoga Last Minute ciklusa. Last Minute ciklus predstavlja spas u zadnji čas za mnoge maturante i njihovu priliku da ‘spase što se spasit’ da’!

”Pozivamo sve maturante da se upišu i da probaju izvježbati sve predmete prije samoga polaganja Državne mature. Maturanti imaju priliku izvježbati sve standardne obavezne predmete, ali ovdje stavljamo naglasak i na izborne predmete, a to su: fizika, kemija, biologija, psihologija te politika i gospodarstvo”, – govori nam voditelj Učilice Anto Dodik, prof. i s ponosom predstavlja kvalitetni tim profesora Učilice kojeg čine: Katarina Kmezić (matematika), Marija Tomić Veraja (hrvatski jezik), Martina Tomić (engleski jezik), Tatjana Marić (fizika), Eric Toth (kemija), Marija Volarević (biologija), Senka Rodin (politika i gospodarstvo) te Mirjana Šutalo (psihologija).

Niste sigurni u svoje znanje? Znanje iz pojedinih predmeta želite obnoviti? Želite manje brinuti i postići što bolji uspjeh na maturi?

Da, tako smo i mislili!

Srećom, rješenje je nadomak ruke – prijave za Last Minute ciklus Učilice traju do 27. svibnja, a prijaviti se možete na broj: 099/6676 – 838, e-mail: ucilica.mtk@gmail.com ili na Facebook stranici Učilice.