FOTO | Najzgodnija navijačica iz Čapljine krenula u biznis: Stižu kupaći s kockicama

2851

”Već dugo vremena mi se ideja ženske navijačke odjeće motala po glavi, upravo iz razloga sto kada god sam išla na utakmice , nisam apsolutno mogla pronaći nikakvu fora žensku navijačku odjeću. Kako sam freak za kupaćim kostimima, došla sam na ideju, pokrenuti sto do sad nitko nije, badiće s uzorkom kockica u duhu hrvatskih boja.

Potakla me prvenstveno američka zastava koja je toliko popularna kao uzorak na odjeći i badićima da sam rekla sebi jedan dan, pa zašto ne bi kockice bile isto tako popularne”, rekla je mlada Ivana Knoll koja je “na tu temu” pokrenula i biznis, piše 24sata.hr.

Ivana je nedavno otvorila i Instagram profil za svoj brend te već sada dobiva brojne upite za narudžbe, a i podršku za projekt. ”I više sam nego zadovoljna i sigurna u uspjeh. Za narudžbe me, očekivano, najviše kontaktirala dijaspora”, kaže Knoll.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Two-piece CROkini 😍 available soon/u prodaji uskoro ❤️ #croatia #CROkini #knolldoll #bikini #wearknolldoll #swimwear

Objavu dijeli knölldoll (@wearknolldoll)

”Jedva čekam vidjeti svoju dragu prijateljicu Nives Celzijus u svojim badićima, ne znam kome bi bolje pristajao nego njoj”, kaže Knoll koja je radi biznisa privatni život, tj. putovanja, malo stavila na pauzu. No, već na jesen planira negdje otići. Kupaće kostime, za sada, prodaje samo online.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

One piece 😍 CROkini #wearknolldoll #knolldoll #CROkini #croatia #swimsuit #bikini #swimwear

Objavu dijeli knölldoll (@wearknolldoll)

”Pobornik sam online kupovine i mislim da počinje biti sve zastupljenija kod nas tako da sam odlučila za sada imati samo online prodaju , putem društvenih mreža, jer web shop mi je još u izradi. Dućan za sada ne planiram otvoriti, ali u skoroj budućnosti, zašto ne”, kaže Ivana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

COMING SOON 😍🇭🇷 @wearknolldoll #wearknolldoll #knolldoll #cro #comingsoon #bikini #swimwear

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)