U BiH narednih dana sunčano i toplo, temperature do 33 stupnja

720

U nedjelju, 9. lipnja, u Bosni će biti više oblačnosti prijepodne. Tijekom dana, u većem djelu BiH sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Krajem dana postupno povećanje oblačnosti. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 13 i 19, a najviša dnevna između 25 i 29, a na jugu i sjeveru BiH od 30 do 33 stupnja.

U ponedjeljak, 10. lipnja, u BiH će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Povećanjem oblačnosti, ponegdje u planinskim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, na jugu BiH do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31, na jugu i sjeveru BiH do 33 stupnja.

U utorak, 11. lipnja, u BiH se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, povećanjem oblačnosti, ponegdje u zapadnim, istočnim i planinskim područjima moguć je kratkotrajni pljusak i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka većinom će iznositi između 13 i 18, na jugu BiH do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31, na jugu i sjeveru zemlje do 33 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometerolološkog zavoda BiH.