Najveća imena svjetske odbojke u Čapljini; na kampu ove godine 200 mladih!

1501

Zoran Nešić, Saša Ivanišević, Darko Nojić…samo su neka od najvećih imena odbojkaškog sporta u svijetu koji će početkom srpnja posjetiti Čapljinu kao predavači na odbojkaškom kampu za mlade odbojkašice i odbojkaše.

Čapljina je po treći put domaćin odbojkaškog kampa za mlade, a ovaj kamp, čiji su organizatori Hrvatski odbojkaški klub ”Čapljina” i Hrvatski akademski odbojkaški klub ”Mladost”, i ove godine će biti jedan od najposjećenijih odbojkaških kampova u BiH.

”Kamp će biti održan od 2. do 6. srpnja u Čapljini, a eminentna imena iz svijeta odbojke, koje je teško dobiti zajedno na jedno mjesto, sama po sebi govore o kvaliteti, važnosti i stručnosti ovog kampa koji se po prvi put održava u Čapljini”, ističe za naš portal predsjednik Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Čapljina” Miloš Jelčić.

FOTO | Najveći svjetski stručnjaci počeli rad sa 150 mladih na kampu u Čapljini

Treninzi će se održavati u Gradskoj sportskoj dvorani i u dvorani Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini, a domaćini očekuju i ove godine oko 200 sudionika kampa.

”Na kampu će sudjelovati odbojkašice i odbojkaši iz Čapljine, Mostara, Ljubuškog, Širokog Brijega, Livna, Jablanice, Stoca i ostalih dijelova Bosne i Hercegovine, a radit će se u grupama po godištima. Radi se o uzrastu od 2000. do 2006. godine, a naglasak kampa bit će na tehnici, taktici i uigravanju. Pored toga, sudionici kampa na raspolaganju će imati i kondicijske programe i testiranja, mjerenja te zabavno edukativni program”, dodaje Jelčić.

Doznajemo kako će kamp za vrijeme njegovog održavanja posjetiti poznate odbojkašice i odbojkaši.

Također, radit će se i sa trenerima, koji će imati stručnu edukaciju.

Čapljina je protekle dvije godine također bila domaćin kampa, kroz kojega je već prošlo preko 400 igračica, a neke od njih već bilježe zapažene rezultate u svojim klubovima i reprezentacijama.

*Zabranjeno je kopiranje i prenošenje članka bez odobrenja Redakcije