FOTO | Motel ”Park”: Oaza mira u netaknutoj prirodi nadomak Čapljine

4872

Ako vam je dosta svakodnevice u gradu, ako želite Vašu omiljenu kavicu popiti na nekom mirnom mjestu, bez gradske vreve u buke automobila, okruženi prirodom i cvrkutom ptica, naša preporuka je motel ”Park” u Hutovu blatu.

Pored svakodnevnog ispijanja kave koje u restoranu motela ”Park” možete uživati i u slasnim jelima koje nećete naći nadaleko.

Od izvrsno spremljenog mesa, preko ribljih specijaliteta, do deserta – sigurno smo da će posjet ovom mjestu ostaviti trajan dojam na Vaše nepce i natjerati Vas da dođete ponovno.

Ljepota motela ”Park” je što se nalazi u Parku prirode Hutovo blato, jedinstvenom parku u ovom dijelu Europe u kojemu obitava više stotina ptica.

Prostor motela ”Park” – caffe bar i restoran, koji su renovirani prošle godine, omogućit će Vam da uživate u prirodi dok ručate ili ispijate kavu, a Vašem mališanu da dan provede u igri i na otvorenom, čistom zraku.

Mir i zelenilo vladaju ovom oazom koja gostima nudi i mnoge druge sadržaje.

Tako možete uživati i foto safariju na jezerima Hutova blata, edukativnim izletima stazama oko osam jezera, obiteljskom izlet u prirodu, jahanju konja i istraživanju flore i faune Parka prirode…

Izvrsni organizatori tu su za Vas i za organizaciju seminara i sastanaka daleko od vreve poslovne gužve, a Vaše goste koji stižu iz daleka možete smjestiti u sobe motela ”Park”.

”Osim aktivnosti u prirodi organiziramo i vjenčanja za pamćenje! Recite DA u ambijentu borova i zelenila, a nakon toga proslavite svoj dan na drugačiji način – Motel Park u Karaotoku nudi Vam izbor jelovnika koji su usklađeni sa najnovijim trendovima u svijetu. Proslavite svoj dan na tradicionalan hercegovački način i skrojite dan iz snova u prirodnom ambijentu! S veseljem Vas očekujemo!”, poručili su domaćini.