FOTO | Najkvalitetnija dječja odjeća stigla u Čapljinu

5046

Trgovina ”Pliško” svečano je danas otvorila vrata svim kupcima u ponedjeljak, 1. srpnja, a tim povodom organizirana je i svečana dobrodošlica za sve kupce! Svi oni koji su danas ostvarili kupovinu imali su popust od 10% na cjelokupan asortiman.

Trgovina ”Pliško”, koja se nalazi u Ulici Ante Starčevića u Čapljini, bazirana je na prodaju kvalitetne odjeće za bebe i djecu.

U ovoj trgovini možete pronaći dječju odjeću, pribor i igračke za mališane od 0 do 14 godina i to sve rađeno po visokim standardima namijenjeno za najmlađe.

Posebno vrijedi naglasiti kako se radi o pamučnoj odjeći za svaki dan, a uz to možete pronaći o odjeću za mališane za sve svečane prigode – krštenja, pričesti, krizme…

Dječja moda obuhvaća puno različitih dijelova, a osnovne su hlače, majice, jakne i cipele. Važni su i bodiji i donje rublje, kao i čarape i najlonke. Bez obzira na to, o kakvoj je odjeći riječ, djeci je najomiljenija odjeća živih boja i odjeća ukrašena motivima najdražih junaka iz crtanih filmova.

”Pliško” u svojoj ponudi ima veliki izbor robnih marki koje bebe i djeca rado nose na sve prigode.

”Svi u našoj trgovini gajimo veliku ljubav prema djeci te pažljivo biramo odjeću za naše male kupce. Dječji osmijeh nama je najveća zahvala”.

Cilj trgovine ”Pliško” je prodaja kvalitetne, udobne, moderne i sigurne dječje odjeće. Bitna stavka pri kupovini dječje odjeće je da se pazi da veličina bude prilagođena veličini djeteta, njegovoj starosnoj dobi kao i godišnjem dobu.

Ovu trgovinu možete posjetiti svakim radnim danom od 8.00 do 21.00 sat.