FOTO | VIDEO | Izvršena prozivka u Bjelavama: Čapljina želi u top tri!

2109

Na Gradskom stadionu Bjelave u Čapljini trener Hrvatskog nogometnog kluba ”Čapljina” Dragan Radović izvršio je danas prozivku nogometaša.

Na treningu se okupilo tridesetak igrača, koji će se kroz pripremno razdoblje pokušati nametnuti treneru Radoviću za prvi tim.

”Danas smo krenuli s pripremama, imali smo i malu igru da se ja upoznam s ekipom, da vidim s kojim igračkim kadrom raspolažem, a sljedećih par dana ćemo vidjeti koja mjesta trebamo dopuniti i što nam je ostalo od domaćih igrača. Prvih sedam dana radimo ćemo po jedan trening, potom dva, a nakon sedam dana i prve pripremne utakmice, a poslije toga ćemo ”, rekao je za Čapljinski portal Dragan Radović.

Svim prisutnim danas se obratio i Emir Ćerić – Ćika legenda čapljinskog nogometa, koji je i pomoćni trener u klubu.

”Klub napreduje, moramo se organizirati, lani je bila teška godina, ali sada imamo dosta igrača iz juniorskog pogona kojima moramo davati šansu, jer igrači s ovog područja to zaslužuju. Moraju svi napredovati – i pioniri i juniori i kadeti, a radit ćemo i s trenerima puno više nego prije”, izjavio je Ćika.

Dugogodišnji Čapljinski nogometaš Pero Pervan kazao je: ”Danas smo krenuli s pripremama, ni sami još ne znamo kakav je kadar i koliko nam treba pojačanja i korekcija, ali evo kroz ovo razdoblje sa novim trenerom ćemo vidjeti to sve i nadam se najboljem”, rekao je Pervan.

Sportski direktor kluba Damir Obad rekao je kako Čapljini više nije cilj ostanak u ligi.

”Doveli smo dobrog trenera da nešto promijenimo. Uprava želi da idemo u top tri, i siguran sam da vi to možete, i da ćemo uspjeti u toj borbi za vrh, a ja sam uvjeren da imamo kapaciteta za to”, rekao je Obad igračima.