POKLANJAMO | Vrijedne nagrade povodom 10 rođendana Čapljinskog portala!

2281

Prvi news portal u Čapljini, Čapljinski portal, slavi 1. rujna desetu obljetnicu svog postojanja i uspješnog rada.

Čapljinski portal još od 2009. godine procijenio je kretanje tržišta i potrebu za kvalitetnim informativnim portalom na području općine Čapljina. Danas je ovaj portal najčitaniji informativni portal u Čapljini te najposjećeniji lokalni portal u FBiH.

Novinari koji su zaposleni u redakciji Čapljinskog portala svojim kvalitetnim i predanim radom, već punih 10 godina, omogućuju korisnicima da na brz način dođu do najnovijih, vjerodostojnih i zanimljivih informacija.

U doba kada je vjerodostojnost i brzina objave informacija te mogućnost konzumiranja sadržaja na svim digiralnim platformama od krucijalne važnosti za svakog čitatelja, upravo tu Čapljinski portal pokazuje svoju snagu i važnost na medijskom tržištu.

Povodom toga, Uredništvo Čapljinski portala odlučilo je tijekom cijelog kolovoza darivati vjerne korisnike.

Naime, svakog tjedna u mjesecu kolovozu, na facebook stranici Čapljinski portal, bit će upriličena Nagradna igra u kojoj će svi korisnici moći osvojiti vrijedne nagrade!

Uvodna nagradna igra bit će na našem portalu objavljena već ovog tjedna, a za sada ćemo otkriti samo kako se radi o jednoj iznimno vrijednoj nagradi koja će oduševiti naše čitatelje.

Da je Čapljinski portal platforma kojem korisnici vjeruju potvrđuju i rezultati posjećenosti internetskih stranica iz srpnja u kojime je Čapljinski portal zabilježio rekordnu čitanost.

Prema Google Analytics istraživanju, Čapljinski portal imao je 400.000 jedinstvenih korisnika te ostvario više od milijun pregleda stranice. U prvih šest mjeseci ove godine Čapljinski portal bilježi najveću posjećenost u šestomjesečnom razdoblju.

Prepoznavanje nadolazećih trendova, inovativnost te potreba korisnika pokazuje da Čapljinski portal ide u kvalitetnom smjeru te da korisnike očekuje još puno kvalitetnog sadržaja! Osim tekstualnog i fotografskog sadržaja ove godine našu paletu proizvoda proširili smo i sa video prilozima te tako postali i prva čapljinska online televizija.

Što Vas očekuje u kolovozu pratite na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Uredništvo Čapljinskog portala!