Hotel ”Vapore” Neum traži više radnika na više pozicija!

2883

Hotel ”Vapore” u Neumu raspisao je natječaj za više radnih mjesta u ovom hotelu koji se nalazi tik uz obalu mora.

”Zbog povećanog obujma posla tražimo sobarice, konobare, šankere i kuhare. Za sve ove pozicije traži se više izvršitelja”, ističu iz hotela ”Vapore”.

Radnicima se nude redovita i stimulativna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i mogućnost napredovanja.

Uz to, za radnike je osiguran smještaj i ishrana.

”Poželjno je radno iskustvo na istim/sličnim pozicijama”, dodaje se.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 036/885-500 ili na e-mail adrese: reception@hotel-vapore.com i info@hotel-vapore.com.

O hotelu Vapore

Hotel ”Vapore” se nalazi u predivnom gradu Neumu u Bosni i Hercegovini. Smješten je uz sam rub plaže, te nadomak kristalnog Jadranskog mora koje svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Hotel možete posjetiti tijekom cijele godine, uživajući u mirnom odmoru i uz zvukove valova. Hotel ”Vapore” svoj potencijal dovodi na maksimum s dolaskom sunčanih dana i dugih ljetnih noći.

Rasprostranjen na osam katova, hotel Vapore raspolaže s kapacitetom od čak 127 soba.

Prva tri kata su rezervirana za prave turističke atrakcije, kao što su suvenirnice sa tradicionalnim lokalnim suvenirima, te mini market, slastičarnica, pub i restoran za ljubitelje domaćih hercegovačkih jela, dok na zadnjem katu hotela nastupa prava oaza odmora i pogled na predivno Jadransko more, koji ostavlja bez daha svakog posjetitelja.

Zvuk valova, upijanje sunčevih zraka i vrhunska usluga čine dovoljan razlog da Vaše ljetovanje provedete u našem hotelu. Iskusite čaroliju koja će pobuditi unutarnji mir u Vama.