”Adria Hishtil” Čapljina traži veliki broj radnica

5835

Adria Hishtil Rasadnik d.o.o. je počeo sa radom 2009.godine i rezultat je dugogodišnje uspješne suradnje poslovnih partnera iz Hercegovine, Slovenije, Italije i Izraela.

Koristeći najsuvremeniju proizvodnu tehnologiju današnjice, primarna djelatnost firme je proizvodnja i distribucija mladih presadnica voća i povrća, kao npr. : paprika, rajčica, patlidžan, lubenica, bostan, tikvica, krastavac.

Sve gore navedene presadnice nudimo u standardnom i kalemljenom tipu, različite starosti (uzrasta), tipu kontejnera i supstratu (kamena vuna ili treset) ovisno o željama i potrebama kupaca.

Rasadnik je smješten u samoj dolini rijeke Neretve, u naseljenom mjestu Gabela, svega par kilometara od granice sa Republikom Hrvatskom.

Trenutno brojimo više od 70 zaposlenih djelatnika, a zbog proširenja kapaciteta i potreba naših kupaca, taj broj namjeravamo povećati.

Stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane KANDIDATKINJE, koje žele postati dio našega tima, da nam se jave putem telefona: 063/395-862 , e-maila: info@adria-hishtil.com ili osobno na imanju Adria Hishtil Rasadnik d.o.o., Gabela bb.

Prijave primamo svakim radnim danom od 7:30h – 16:00h.

Radujemo se Vašem odazivu! Adria Hishtil Rasadnik d.o.o. (www.adria-hishtil.com).