Veliki karnevalski after party ove godine u Craft Caffe-u

2111

Rasplesana i vesela ekipa ovog vikenda stiže u Craft Caffe, a još veći party popunit će odličan DJ program kojeg su pripremili vlasnici ovog kafića.

Nakon koncerta Crvene jabuke, na Trgu kralja Tomislava u Čapljini, ne ide se kući! Svi putevi vode u već dobro poznati Craft Caffe, mjesto odlične glazbe, izvrsnog provoda i još bolje ponude pića.

Craft Caffe, kao jedan od pokrovitelja 21. Međunarodnog ljetnog karnevala u Čapljini, za sve goste pripremio je izvrsan after party.

Vruću ljetnu subotu u karnevalskom ozračju provedite u Craft Caffe-u, a ljubazno osoblje i cocktail majstori potrudit će se da to bude najbolja ljetna zabava do sada.

”Ove godine after party održat će se u Craft Caffeu, a ono što mi možemo obećati maškarama i svim našim gostima je da će to zasigurno biti jedan nezaboravan party”, poručuju iz Craft Caffe-a.

Podsjećamo, radno vrijeme Craft Caffe-a, zbog karnevalskog partya, biti će produženo, a tu su i posebne promo cijene za sve goste.

Što su sve iz Craft Caffe-a pripremili za subotu, 17. kolovoza, pratite na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.