Ljeto u Storiji: Miroslav Ilić u nedjelju u Čapljini!

2174

Nakon kratke stanke tijekom kolovoza, Ljeto u Storiji, čapljinsko stjecište svih dobrih događaja ovoga ljeta (podsjetimo na koncerte Petra Graše i Nine Badrić te predstavu Dame biraju), nastavlja se u nedjelju, 8. rujna, koncertnim spektaklom Miroslava Ilića.

Slavuj iz Mrčajevaca još vrijedi za jednog od najpopularnijih pjevača narodne glazbe na prostorima bivše države, a u jeku popularnosti, 1983. godine, njegovim koncertom oboren je rekord stadiona pod Bijelim brijegom u Mostaru; naime, više od 35.000 obožavatelja okupilo se kako bi pozdravilo svoga miljenika.

Podsjetimo, Ilić je otpjevao nezaboravne hitove poput: Najljepša si kad se smeješ, Tebi, Pozdravi je pozdravi, Lidija, Tako mi nedostaješ, Voleo sam devojku iz grada,Jedan dan života (duet s LepomBrenom)…

Uoči koncerta u čapljinskoj Storiji, Miroslav Ilić je poručio: ”Ja se iskreno nadam da vas zatičem u dobrom raspoloženju. A ako hoćete da budete još bolje, pozivam vas u restoran Storia u Čapljini, da se lijepo provedemo, zabavimo i nasmijemo”.

Još nešto ulaznica dostupno je u Storiji i 102 Snack &Play, a manifestacija koja je ovoga ljeta izazvala pravo oduševljenje u dolini Neretve, ide dalje i kalendarski ulazi u jesen.

Naime, u nedjelju, 6. listopada, pripremite se za smijeh i zabavu uz šarmantnog Đuru – Branka Đurića i njegovu Đurologiju.