FOTO | Posebna ponuda Glynt boja u FKS ”Numero Uno” u Čapljini

1923

Nalazimo se na vrhuncu tople sezone, a pred nama je još samo nekoliko ljetnih tjedana.

Nakon povratka s mora na gradski asfalt i vraćanju svakodnevnim obavezama, pripadnice ljepšeg spola odlaze u frizerske salone kako bi isprobale novitete koje jesen sa sobom donosi.

Upravo zbog toga iz frizersko – kozmetičkog studija ”Numero Uno” odlučili su se predstaviti ekskluzivni njemački brand za kozmetiku kose ”Glynt” koji možete pronaći baš u ovom studiju.

Prirodna elegancija i ljepota uvijek su u modi, stoga iz ”Numero Una” prirodnu ljepotu svakog klijenta nastoje isticati s ”Glynt” proizvodima.

U edukaciji koja je u održana u Čapljini, na paž frizuri odrađen je balayage upravo s Glynt bojama.

Na prethodnoj slici jasno je vidljiv krajnji rezultat balayage tehnike s Glynt bojama.

”Podloga kose našeg modela bila je smeđa sa crvenkastim tonovima. Nakon toga odradili smo pramenove sa samo 2% hidrogena, što je jako bitno, a nakon toga smeđim tonovima pokrili smo korijen kose. Donji dio kose obogaćen je svijetlim prelijevom, bez žutih i sivih tonova. Tehnika koja je rađena, posebno dio s prelijevom, zamišljen je na način da izgleda potpuno prirodno što u konačnici klijenti i žele. Svima je jako poznato koliko blansh oštećuje kosu, a mi smo se trudili ovim postupkom sačuvati oštećenje dlake”, izjavila je Dragana Soldo, frizerka u studiju ”Numero Uno”.

Glynt shadows boje sadrži asortiman od ukupno 70 nijansi boja. Ovaj kompaktni asortiman temelj je efikasnog i kreativnog bojenja. S ovim asortimanom može se ispuniti svaka želja za svakom bojom bez da ijedan ton ili kao intenzivno toniranje ili kao boja za kosu postoji duplo.

Prednosti ovih boja je blistavo davanje boje uz maksimalno čuvanje kose. Glynt shadows boje omogućuju blistave odsjaje i postižu kroz posvjetljivanja do 5 tonova čiste i najsjajnije plave tonove.

Prednosti koje Glynt boje pružaju za frizere su kreativnost i mašta, a za klijente: zanosnu mekoću, sjaj, očuvanje kose, cvjetni miris te inovaciju.

Navedenim bojama na klijentici je urađeno i prekrivanje sjedih na korjenu, a na vrhovima pomoću prlijeva napunjena je dlaka.

”Na drugom modelu imali smo zadatak prekriti 80% sijedih dlaka. Klijenta sa slike ima izrazito suhu kosu, osjetljivu kožu, što bi nakon svakog nanošenja boje, odnosno bojenja kose, rezultiralo iritantnim peckanjem. Jako nam je važno bilo upravo na takvim klijentima testirati Glynt boje i postići najbolji rezultat. U razgovoru s klijenticom doznajemo kako je zadovoljna cijelim postupkom, a posebno je istaknula kako ju po prvi put nakon bojenja tjeme nije peckalo. Kosa joj je na dodir bila punija i mekša, a korijen sijedih, koji je teško prekriti, u ovom slučaju prekriven je 100%”, kazala je Soldo.

U frizersko – kozmetičkom studiju ”Numero Uno” s novim bojama u ponudi imaju i poklon bonove. Ukoliko želite nekog darovati, a ponestalo Vam je ideja, prava prilika za to je poklon bon u kojemu naglasite kome je isti darovan i što želite darovati.

No to nije sve! Osim poklon bonova, u ”Numero Uno”, nakon farbanja dobit ćete karticu s kojom možete 10 farbanje dobiti besplatno!

Više informacija možete potražiti na Facebook profilu ”Numero Uno”, te Instagram profilu ”numerouno”.

Zlatne ruke ”Numero Uno” tima imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu garantira Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.